​Velkommen til Hundsbæk & Henriksen A/S - Rådgivende Ingeniører

Telefon: ​79 43 53 00

E-mail: hh@huh.dk

Ersün Züfer er ny brandafdelingsleder i Hundsbæk & Henriksen
Hundsbæk & Henriksen har ansat Ersün Züfer som ny brandafdelingsleder og cementerer dermed udviklingen af brandrådgivningsområdet med etableringen af en selvstændig brandrådgivningsafdeling. Afdelingen, som er fordelt på to lokationer; i København og Horsens består af et team på 7 personer, heraf 5 brandingeniører, og planen er, at flere skal komme til.


Bygningsingeniør og Master i Brand Ersün Züfer, fra København, har en længere karriere i det offentlige bag sig, herunder fra bl.a. Ministeriet for Klima, Energi og Bygninger og Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen. Herfra kommer han med indgående kendskab til regler på brandrådgivningsområdet, herunder også om den kommende certificeringsordning, der træder i kraft i januar 2020. ​


Med sin erfaring og kendskab til myndighederne, har 40-årige Ersün et godt overblik og viden om sikkerhedsniveauet i bygninger samt, hvad der lader sig gøre, når man arbejder med brandsikkerhed. Han er særligt stærk inden for store udviklingsopgaver og hans specialer, eksempelvis i højhuse, er med til at udvide firmaets kompetencepallette.


Ersün er et kendt ansigt i branchen og hans profil, erfaring og personlighed supplerer det nuværende team godt og giver et rigtig godt afsæt til det, vi vil med vores brandrådgivningsafdeling fremadrettet”, udtaler adm. direktør i Hundsbæk & Henriksen A/S, Niels Lerbech Sørensen.


Ersün er tiltrådt stillingen d. 1. maj 2019 og vil indgå i virksomhedens ledergruppe. Han er tilknyttet virksomhedens kontor i København. 

Brandrådgivningsbranchen anno 2019 er karakteriseret af travlhed og der er samtidig sket meget på lovgivningssiden med nye måder at gøre ting på, som stiller nye og skærpede krav til medarbejdernes kompetencer, fortæller Ersün, der glæder sig til at prøve kræfter med de nye udfordringer:


Nu har jeg siddet på lovgivningssiden, så det bliver spændende at komme over på den anden side af bordet med projektering, ledelse og konkrete bygninger og se, hvilke udfordringer der kan være med det, fortæller han.


Foruden sine erfaringer med myndighedsarbejder og sit kendskab til faldgruberne i bygningsreglementerne er nogle af Ersüns styrker hans strukturerede og systematiske tilgang til arbejdet samt at inddrage de rigtige mennesker på de rigtige tidspunkter i processen - og med et stort netværk i branchen, er det naturligt for ham at samarbejde bredt og skabe holdånd i projekterne.


I styrelsen fylder interessehåndtering og samspillet mellem det offentlige private meget og derfra er jeg opdraget til at finde løsninger og kompromiser. Jeg vægter godt samarbejde mellem alle parter, forklarer han.


Gennem mange år har Ersün haft et godt samarbejde med Hundsbæk & Henriksens leder af brandgruppen, Per Christiansen, som også har været medvirkende årsag til valget af jobskifte:


Hundsbæk & Henriksen har et godt omdømme inden for brand og er vant til at løse komplekse opgaver. Firmaet er ikke så stort som de største i branchen, men de er kendte for høj kvalitet. Der er en rygrad og et vist fagligt niveau i det team, der sidder i Hundsbæk & Henriksen i dag. Per og jeg har brugt hinanden som sparringspartnere gennem flere år og resten af teamet kender jeg af navn for deres høje faglighed. Dem glæder jeg mig til at arbejde sammen med og lære at kende som kollegaer.


Ersün fortæller endvidere, at han i sin nye stilling som afdelingsleder ser frem til at fortsætte det gode arbejde, som Hundsbæk & Henriksen allerede står for, og til at bygge videre på det og være med til at udvikle og præge afdelingen i en positiv retning og gøre Hundsbæk & Henriksen endnu mere attraktive. En af de første opgaver bliver at få flere kollegaer til og Ersün håber på, at hans tilgang til ledelse kan være medvirkende til at flere har lyst til at søge til Hundsbæk & Henriksen:


Som leder vil jeg lægge vægt på at stole på medarbejderne og uddelegere arbejdet, så alle får erfaringen. Det er vigtigt at folk føler sig hørt og inddraget, for vi udvikler i fællesskab, slutter han.Læs mere om Hundsbæk & Henriksens brandrådgivningsydelser


Presse relateret til Ersüns tiltrædelse

​Seneste nyt

Ersün Züfer er ny brandafdelingsleder i Hundsbæk & Henriksen
02-05-2019
Hundsbæk & Henriksen er glade for at byde velkommen til Ersün Züfer, som er ny afdelingsleder af firmaets veletablerede brandrådgivningsenhed, der i samme anledning etableres som en selvstændig afdeling med 7 ansatte, heraf 5 brandingeniører.
Læs hele nyheden
Velkommen til projektleder & konstruktionsingeniør Aleksander F. Hansen
15-04-2019
Vi glæder os over at have ansat projektleder og konstruktions-ingeniør Aleksander F. Hansen, der har erfaring fra både ind- og udland, i vores hovedafdeling i Vejle.
Læs hele nyheden
Velkommen til Anne Mette Bjørn Nielsen
04-04-2019
Hundsbæk & Henriksen A/S har suppleret salgsteamet på hovedkontoret i Vejle med erfaren kommunikations- og salgsassistent.
Læs hele nyheden
Velkommen til projektleder & konstruktionsingeniør Peter J. Terp
29-03-2019
Peter J. Terp, der har tæt på 30 års erfaring som bygningsingeniør fra både Danmark og Tyskland, er blevet ansat som projektleder og konstruktionsingeniør på vores hovedkontor i Vejle.
Læs hele nyheden
50 års jubilæum - Jørgen Grochalski, Vejle afdeling
20-02-2019
Vi glæder os over at kunne fejre et helt enestående jubilæum idét teknisk assistent i Vejle, Jørgen Grochalski, har været ansat i firmaet i 50 år!
Læs hele nyheden
Velkommen til salgschef Jørgen Hangel
13-02-2019
Hundsbæk & Henriksen A/S har styrket medarbejderstaben med salgschef Jørgen Hangel i firmaets hovedafdeling i Vejle. Han er en målrettet og udviklingsorienteret civilingeniør, MBA, hvis stærke kompetencer giver ham er solidt afsæt for at medvirke til virksomhedens fortsatte vækst.
Læs hele nyheden
Hundsbæk & Henriksen A/S styrker organisationen
08-02-2019
Vi glæder os over at have budt velkommen til en række nye medabejdere... - og vi har plads til flere!
Læs hele nyheden
Byggeriet på Thyborøn Vandkulturhus er begyndt
04-02-2019
Endelig er finansieringen på plads på Thyborøn Vandkulturhus, hvor en eksisterende idrætshal ombygges til at kunne rumme badefaciliteter i form af svømmehal med sauna og andre vandkulturaktiviteter, og i dag går byggeriet i gang.
Læs hele nyheden
Velkommen til el-installatør Michael Lund Svendsen
18-01-2019
HUNDSBÆK & HENRIKSEN A/S har styrket vores hovedkontor i Vejle med ansættelsen af el-installatør Michael Lund Svendsen
Læs hele nyheden
Glædelig Jul fra alle os i Hundsbæk & Henriksen
14-12-2018
Hundsbæk & Henriksen ønsker glædelig jul til alle og glæder os over, at vi i 2019 skal i gang med mange nye projekter med nye og nuværende kunder og samarbejdspartnere.
Læs hele nyheden
Vi fejrer brandrådgiver Per Christiansen
28-11-2018
Kollegaer var i dag samlet til morgenbrød i vores Horsens-afdeling i anledning af brandrådgiver Per Christiansens 70 års fødselsdag.
Læs hele nyheden
Rejsegilde på Dragør Svømmehal
16-11-2018
Hundsbæk & Henriksen A/S deltog i går i rejsegilde for endnu et spændende svømmebadsprojekt: Den arkitekttegnede Dragør Svømmehal, som skrider planmæssigt frem og forventes færdig i sommeren 2019
Læs hele nyheden
Indvielse af VELUX Collection udstillingsgård i Østbirk
14-09-2018
VELUX Collection – vinduesvirksomhedens samling af historiske værker - er blevet indviet på ØB-gården, som er stedet, hvor VELUX-eventyret startede. Hundsbæk & Henriksen A/S har, i samarbejde med Rosan Bosch Studio, projekteret ombygningen af den gamle gård samt de omkringliggende anlæg, som nu danner rammen om et nyt top moderne og interaktivt udstillingscenter for vinduesgiganten
Læs hele nyheden
Hundsbæk & Henriksen A/S er finalist i konkurrence om nyt koncept for seniorboliger
06-07-2018
Hundsbæk & Henriksen A/S er, sammen med vores dygtige samarbejdspartnere E+E Arkitekter, med som den ene af to finalister i konkurrenceprojektet om et helt nyt koncept for seniorboliger i naturbydelen Ringkøbing K
Læs hele nyheden
Åbningsfest på Fjordenhus i Vejle
09-06-2018
​I dag indvies Fjordenhus, som er KIRK KAPITAL A/S´ spektakulære domicil, designet af Olafur Eliasson og hans studio. Åbningsfesten finder sted på Havneøen i Vejle. For Hundsbæk & Henriksen markerer det en milepæl på et storslået projekt, som vi gennem et årti har været en del af – både som bygherrerepræsentant, bygherrerådgver og byggeleder.
Læs hele nyheden
Nyt projekt er startet - Udvidelse af Haderslev Stadion
07-06-2018
Snart kan fodboldfans i Sønderjylland se kampe uden at bekymre sig om vind og vejr. Vi er startet på udvidelsen af Haderslev Stadion, som vi udfører sammen med Cawo A/S og P+P Arkitekter.
Læs hele nyheden
50 års fødselsdag for Direktør Flemming Hoff
29-05-2018
Direktør Flemming Hoff Jakobsen blev 50 år d. 28. maj. Dagen blev fejret af kollegaer med morgenbord
Læs hele nyheden
PROJEKT VUNDET – OPFØRELSE AF NYT NATIONALT BRYDECENTER I NYKØBING F.
17-05-2018
Sammen med GPP Arkitekter og Dansk Halbyggeri har vi vundet projektet om at etablere et nyt nationalt Brydecenter for Brydeklubben Thor og Guldborgssund Kommune.
Læs hele nyheden
​DAB HAR VALGT HUNDSBÆK & HENRIKSEN BLANDT LANDETS DYGTIGSTE RÅDGIVERE ​
07-05-2018
Hundsbæk & Henriksen har vundet 3 rammeaftaler med DAB - Dansk Almennyttigt Boligselskab -vedrørende renovering af almene boliger i Danmark.
Læs hele nyheden
NYE RENOVERINGSSAGER SKUDT I GANG
02-05-2018
​En af Hundsbæk & Henriksens kernekompetencer er at renovere og modernisere eksisterende boliger, så de bliver tidssvarende og fremtidssikrede. Vi har netop skudt to nye projekter i gang: Tranevænget og Ryparken II.
Læs hele nyheden

​​HUNDSBÆK & HENRIKSEN A/S - Rådgivende Ingeniører

​Roms Hule 4, 4. sal, 7100 Vejle   |   Telefon: 79 43 53 00   |   E-mail: hh@huh.dk