​Velkommen til Hundsbæk & Henriksen A/S - Rådgivende Ingeniører

Telefon: ​79 43 53 00

E-mail: hh@huh.dk

Vi er den ene af to finalister i konkurrencen på Papirøen

Illustration: Cobe & Luxigon

 ​

Feltet snerper til - to finalister udpeget i konkurrencen

HUNDSBÆK & HENRIKSEN er sammen med vores team blevet udpeget som en af de to finalister, der skal kvalificere vores bud på vandkulturhuset Papirøen – Vandkulturhus med foreningsaktiviteter og havnebad i Københavns Havn. Fem teams blev prækvalificerede, og kun to er nu med i opløbet.

Der er fra bedømmelseskomitéens side bl.a. lagt vægt på, at begge finalister har evnet at bidrage med en ny måde at tænke vandkulturhus, foreningsfaciliteter og havnebad sammen på. 


Om projektet

Papirøen er i dag et yderst velbesøgt udflugtsmål, som den ligger der centralt placeret i Københavns Havn. På øen findes en række industrihaller, hvor der i mange år tidligere blev opbevaret en masse papir, og hvor der ikke var adgang for offentligheden. Efter åbningen af øen er den blevet et upcoming område med en række kulturelle tilbud. Copenhagen Street Food holder eksempelvis til i en af de gamle fabrikshaller, og her kan københavnere, turister og andre interesserede få god mad fra hele verden, cocktails, kaffe og øl og mange andre lækkerier. Lækkerierne kan nydes på bænke/borde i hallen eller udenfor med udsigt til Nyhavn, Skuespilhuset, Operahuset, Ofelia Plads og den nye Inderhavnsbro, og når solen skinner, kan det være svært at finde en plads at slå sig ned.

I en periode holdt Experimentarium til i en af hallerne, ligesom både designere og arkitekter har taget den nye del af København til sig. Men alle de nye beboere er dog kun bosat på øen i lånt tid, for kontrakterne udløber ved udgangen af 2017.

Københavns Haller

I 2015 udskrev By & Havn en konkurrence om fremtiden for Papirøen, som Tegnestuen COBE vandt. Deres vinderforslag "Københavns Haller" går ud på at rive alle de eksisterende bygninger ned og erstatte dem med nye haller, som skal omkranse et indre grønt rum. Hallerne skal også huse erhverv og et svømmeanlæg, og oven på hallerne skal der bygges boliger med vandudsigt. Der skal altså formes og bygges et nyt, uformelt kulturelt ikon for København, som inviterer alle indenfor med en lang række aktiviteter. De nuværende aktiviteter flytter ud, når Papirøen bebygges, men nye flytter ind og fastholder og udvikler den positive succeshistorie og unikke identitet, som Papirøen allerede har fået.

COBEs helhedsplan skal nu bearbejdes, og vi glæder os til at deltage i arkitekternes arbejde med at få udarbejdet konkurrencemateriale, hvor Hundsbæk & Henriksen blandt andet skal bruge vores særlige kompetencer med byggeri i og ved vand.

Teamet består af

Totalrådgiver: BIG - Bjarke Ingels Group

Samarbejdende arkitekt: COBE

Landskabsarkitekt: SLA

Vandhåndtering: Teknologisk Institut

Energi & bæredygtighed: Esbensen

Akustik: Gade & Mortensen

Kunstner: AKassen

Konstruktioner, brand og installationer: HUNDSBÆK & HENRIKSEN 

​Seneste nyt

50 års jubilæum - Jørgen Grochalski, Vejle afdeling
20-02-2019
Vi glæder os over at kunne fejre et helt enestående jubilæum idét teknisk assistent i Vejle, Jørgen Grochalski, har været ansat i firmaet i 50 år!
Læs hele nyheden
Velkommen til salgschef Jørgen Hangel
13-02-2019
Hundsbæk & Henriksen A/S har styrket medarbejderstaben med salgschef Jørgen Hangel i firmaets hovedafdeling i Vejle. Han er en målrettet og udviklingsorienteret civilingeniør, MBA, hvis stærke kompetencer giver ham er solidt afsæt for at medvirke til virksomhedens fortsatte vækst.
Læs hele nyheden
Hundsbæk & Henriksen A/S styrker organisationen
08-02-2019
Vi glæder os over at have budt velkommen til en række nye medabejdere... - og vi har plads til flere!
Læs hele nyheden
Byggeriet på Thyborøn Vandkulturhus er begyndt
04-02-2019
Endelig er finansieringen på plads på Thyborøn Vandkulturhus, hvor en eksisterende idrætshal ombygges til at kunne rumme badefaciliteter i form af svømmehal med sauna og andre vandkulturaktiviteter, og i dag går byggeriet i gang.
Læs hele nyheden
Velkommen til el-installatør Michael Lund Svendsen
18-01-2019
HUNDSBÆK & HENRIKSEN A/S har styrket vores hovedkontor i Vejle med ansættelsen af el-installatør Michael Lund Svendsen
Læs hele nyheden
Glædelig Jul fra alle os i Hundsbæk & Henriksen
14-12-2018
Hundsbæk & Henriksen ønsker glædelig jul til alle og glæder os over, at vi i 2019 skal i gang med mange nye projekter med nye og nuværende kunder og samarbejdspartnere.
Læs hele nyheden
Vi fejrer brandrådgiver Per Christiansen
28-11-2018
Kollegaer var i dag samlet til morgenbrød i vores Horsens-afdeling i anledning af brandrådgiver Per Christiansens 70 års fødselsdag.
Læs hele nyheden
Rejsegilde på Dragør Svømmehal
16-11-2018
Hundsbæk & Henriksen A/S deltog i går i rejsegilde for endnu et spændende svømmebadsprojekt: Den arkitekttegnede Dragør Svømmehal, som skrider planmæssigt frem og forventes færdig i sommeren 2019
Læs hele nyheden
Indvielse af VELUX Collection udstillingsgård i Østbirk
14-09-2018
VELUX Collection – vinduesvirksomhedens samling af historiske værker - er blevet indviet på ØB-gården, som er stedet, hvor VELUX-eventyret startede. Hundsbæk & Henriksen A/S har, i samarbejde med Rosan Bosch Studio, projekteret ombygningen af den gamle gård samt de omkringliggende anlæg, som nu danner rammen om et nyt top moderne og interaktivt udstillingscenter for vinduesgiganten
Læs hele nyheden
Hundsbæk & Henriksen A/S er finalist i konkurrence om nyt koncept for seniorboliger
06-07-2018
Hundsbæk & Henriksen A/S er, sammen med vores dygtige samarbejdspartnere E+E Arkitekter, med som den ene af to finalister i konkurrenceprojektet om et helt nyt koncept for seniorboliger i naturbydelen Ringkøbing K
Læs hele nyheden
Åbningsfest på Fjordenhus i Vejle
09-06-2018
​I dag indvies Fjordenhus, som er KIRK KAPITAL A/S´ spektakulære domicil, designet af Olafur Eliasson og hans studio. Åbningsfesten finder sted på Havneøen i Vejle. For Hundsbæk & Henriksen markerer det en milepæl på et storslået projekt, som vi gennem et årti har været en del af – både som bygherrerepræsentant, bygherrerådgver og byggeleder.
Læs hele nyheden
Nyt projekt er startet - Udvidelse af Haderslev Stadion
07-06-2018
Snart kan fodboldfans i Sønderjylland se kampe uden at bekymre sig om vind og vejr. Vi er startet på udvidelsen af Haderslev Stadion, som vi udfører sammen med Cawo A/S og P+P Arkitekter.
Læs hele nyheden
50 års fødselsdag for Direktør Flemming Hoff
29-05-2018
Direktør Flemming Hoff Jakobsen blev 50 år d. 28. maj. Dagen blev fejret af kollegaer med morgenbord
Læs hele nyheden
PROJEKT VUNDET – OPFØRELSE AF NYT NATIONALT BRYDECENTER I NYKØBING F.
17-05-2018
Sammen med GPP Arkitekter og Dansk Halbyggeri har vi vundet projektet om at etablere et nyt nationalt Brydecenter for Brydeklubben Thor og Guldborgssund Kommune.
Læs hele nyheden
​DAB HAR VALGT HUNDSBÆK & HENRIKSEN BLANDT LANDETS DYGTIGSTE RÅDGIVERE ​
07-05-2018
Hundsbæk & Henriksen har vundet 3 rammeaftaler med DAB - Dansk Almennyttigt Boligselskab -vedrørende renovering af almene boliger i Danmark.
Læs hele nyheden
NYE RENOVERINGSSAGER SKUDT I GANG
02-05-2018
​En af Hundsbæk & Henriksens kernekompetencer er at renovere og modernisere eksisterende boliger, så de bliver tidssvarende og fremtidssikrede. Vi har netop skudt to nye projekter i gang: Tranevænget og Ryparken II.
Læs hele nyheden
​NYT PROJEKT VUNDET – EGTVED SVØMMEHAL
20-04-2018
Hundsbæk & Henriksen A/S skal endnu en gang lave svømmehal - denne gang har vi, sammen med vores samarbejdspartnere GPP Arkitekter A/S og CC Contractor A/S, vundet projektet om en ny svømmehal i Egtved for Vejle Kommune.
Læs hele nyheden
Første spadestik på Bataljonen i Ringsted
05-02-2018
​Vi har markeret første spadestik på Bataljonen, hvor Hundsbæk & Henriksen projekterer 86 lyse familieboliger og 6 ungdomsboliger for Andelsboligforeningen af 1941 på det gamle kaserneområde.
Læs hele nyheden
Hundsbæk & Henriksen vinder DOMEA- rammeaftale om renoveringsopgaver i Vestdanmark
16-01-2018
Sammen med RUM Arkitekter er vi blandt landets dygtigste rådgivere og har vundet DOMEA.DK-rammeaftale om renoveringsopgaver for almen boligorganisationer i Vestdanmark.
Læs hele nyheden
Vi projekterer HOFORs nye driftscenter i Herlev
15-11-2017
Vi har i Samarbejde med Raunstrup vundet totalentreprisen på et nyt driftscenter for HOFOR i Herlev
Læs hele nyheden

​​HUNDSBÆK & HENRIKSEN A/S - Rådgivende Ingeniører

​Roms Hule 4, 4. sal, 7100 Vejle   |   Telefon: 79 43 53 00   |   E-mail: hh@huh.dk