​Velkommen til Hundsbæk & Henriksen A/S - Rådgivende Ingeniører

Telefon: ​79 43 53 00

E-mail: hh@huh.dk

​Social og sundhed

​Hospice Vendsyssel, Frederikshavn - Lavenergiklasse 1

Bygherre: Den selvejende Institution Hospice Vendsyssel

Étplansbyggeri med et samlet bebygget areal på ca. 1.900 m² i ét plan og ca. 200 m² kælder.

Byggeriet indeholder et sengeafsnit med ni senge-stuer, med mulighed for en senere udvidelse til 12 sengestuer. Derudover indeholder byggeriet fælles-faciliteter til sengeafsnittet samt administrations- og personalefaciliteter.

Byggeriet opføres efter det gældende bygningsreglement BR 2010, men skal opfylde energikrav efter BR 2015.

Det nye hospice opføres på adressen

​Livsrum - Kræftens Bekæmpelse, Vejle

Bygherre: Kræftens Bekæmpelse / Realdania / Vejle Sygehuse

Kræftrådgivningscenter som Kræftens Bekæmpelse, i samarbejde med Realdania, opfører i nærheden af de danske kræftsygehuse.

Det nye kræftrådgivninger opføres efter et nyt koncept omkring åben rådgivning. Integreret i kræftrådgivningen etableres endvidere et palliativt rehabiliteringscenter. Endelig skal byggeriet indeholde kontorfaciliteter til Kræftens Bekæmpelses Områdekontor samt til Palliativt Team.

En mellembygning bruges til tydeligt at adskille 'bruger-huset' fra 'kontorhuset'. De to huse forbindes omkring bygningens centrale trappeforløb, der sammen med elevatoren klarer husets vertikale logistik. Fra niveau et til to går man ad den åbne trappe i fællesrummet, her krydser man 'mellemrummet' på gangbroen og fortsætter ad den interne trappe i kontorafsnittet. Herfra har man adgang til tagterrassen og skoven bagved huset.

​Hospice Sydfyn, Svendborg

Bygherre: Hospice Sydfyn - Region Syddanmark

Byggeriet er på ca. 1.900 m² og indeholder 14 patientstuer, centerområde med spisestue, foredragssal m.v. samt afdeling med administration og køkken.

Projektet har stor focus på bæredygtighed, herunder energiforbrug. Der er grønne tage, søer til forsinkelse af regnvand, solceller og huset varmes op af et jordvarmeanlæg.

​Det Østjyske Idrætscenter, Hedensted

Bygherre: Det Østjyske Idrætscenter, Hedensted

Bygherrerådgivning i forbindelse med gennemførelse af arkitektkonkurrence. Arkitektkonkurrencen beskriver de tre nuværende traditionelle idrætsanlæg til et moderne Idræts-, Viden- og Kulturhus med tilknyttet sundhedscenter. Når centret er fuldt udbygget vil det bl.a. omfatte: Lægehus, sundhedscenter (privat), sundhedscenter (kommunalt/ regionalt), bibliotek og kulturhus, café, restaurant samt udvidelse af svømmehallen med et wellnesscenter (udenfor konkurrencen).

Omfang: 5.900 m²

​​HUNDSBÆK & HENRIKSEN A/S - Rådgivende Ingeniører

​Roms Hule 4, 4. sal, 7100 Vejle   |   Telefon: 79 43 53 00   |   E-mail: hh@huh.dk