​Velkommen til Hundsbæk & Henriksen A/S - Rådgivende Ingeniører

Telefon: ​79 43 53 00

E-mail: hh@huh.dk

Kloakrenovering af enhver form​

​Hos Hundsbæk og Henriksen har vi gennem en lang årrække arbejdet med løsninger på kloakrenovering, der kan forbedre det eksisterende kloaksystem.

Vi er derfor de helt rigtige at gå til, hvis du skal have foretaget en kloakrenovering.

Vi arbejder for forsyningsselskaber, grundejerforeninger samt parcelhusejere.

Ingen opgave er for stor eller for lille

En kloakrenovering er med til at forlænge kloaksystemets levetid og vi arbejder både med de traditionelle opgravningsmetoder samt de mere efterspurgte opgravningsfri NO DIG metoder.

Der er gennem de seneste år sket en stor udvikling indenfor kloakrenovering, hvor NO DIG metoder bliver mere og mere anvendelig.

Da denne metode giver de mindste gener samt ofte er den billigste løsning, er den vores foretrukne. 

Sådan laver vi kloakrenovering hos Hundsbæk og Henriksen

Når vi går i gang med en opgave med kloakrenovering, følger vi typisk den samme skabelon. Det er en gennemprøvet model, der gør, at vi kommer rundt om det hele. 

Vi starter selvfølgelig altid med at lave en forundersøgelse af kloakken i form af indhentning af tilgængeligt tegningsmateriale samt udføre TV-inspektion, inden vi går i gang med at renovere den.

Vi kortlægger også, hvilke andre ledninger, der ligger i nærheden af kloakken. Det kan være el-ledninger eller kabler til TV-forbindelsen. Bagefter udarbejder vi en saneringsrapport på kloakrenovering.

Når det er klaret, kan vi komme med et bud på, hvor meget jeres kloakrenovering vil komme til at koste. Og endelig er der jo bare at gå i gang med arbejdet, så du kan få en kloak, der er så god som ny.

Vi har igennem mange års arbejde med kloakrenovering opnået stor erfaring. Det vil sige, vi kender de gode leverandører og har et godt samarbejde med de lokale myndigheder.

Kontakt os angående renovering af kloakken

Hvis du har nogle spørgsmål til, hvordan vi kan lave din kloakrenovering, er du altid velkommen til at kontakte os. Ring til os på 79 43 53 00 for at høre nærmere.

​​

​Kontaktpersoner

HUNDSBÆK & HENRIKSEN´s kontaktpersoner omkring planlægning af kloakrenovering:

​Per Christiansen

Senior Advisor

Master of Fire Safety Engineering

E-mail : pch@huh.dk

Tlf.: 79 43 53 00

Mobil : 79 43 53 66

​Preben Kristensen

Ingeniør

E-mail : pkr@huh.dk

Tlf.: 79 43 53 00

Mobil : 79 43 53 75

​​HUNDSBÆK & HENRIKSEN A/S - Rådgivende Ingeniører

​Roms Hule 4, 4. sal, 7100 Vejle   |   Telefon: 79 43 53 00   |   E-mail: hh@huh.dk